در آلرژی های بهاری با توصیه های طب سنتی ایرانی آشنا هستید؟

آلرژی های فصلی علایم آزار دهنده ایی مانند عطسه، اشک ریزش، آبریزش از بینی، خارش چشم و گلو هستند که به ویژه با شروع فصل بهار و پاییز برخی افراد با آن روبرو میشوند.

در زمان آلودگي هوا چه غذاهايي مصرف كنيم؟

در این شرایط باید مایعات به میزان فروان استفاده شود. استفاده از نوشیدنی هایی مانند: آب همراه با چند قطره لیموترش و نارنج، آب سیب،آب هویج، شربت لیمو، آب انار، شربت گلاب و زعفران، شربت به لیمو، شربت سکنجبین،

تدابیر پاکسازی فصل بهار در طب سنتی ایرانی

بر اساس دیدگاه طب ایرانی در فصل بهار باید از غذاهای لطیف استفاده کرد و منظور خوردن غذاهایی است که علی رغم دارا بودن حجم زیاد، غذاییت کمی دارند مانند میوه ها و سبزیجات. با این کار ماده کمی وارد خون میشود و بدن فرصت میکند اخلاط اضافه را دفع کند.

علایم گوارشی در کرونا ( توصيه هاي طب سنتی ایرانی )

علایم گوارشی در کرونا شامل یبوست ، اسهال ، بی اشتهایی، تهوع و استفراغ می شود که در این زمینه توصیه هایی در طب سنتی ایرانی داریم.

اختلال بویایی و چشایی در کرونا ( توصيه هاي طب سنتی ایرانی )

اختلال بویایی و چشایی در کرونا، توصیه هایی در طب سنتی ایرانی داریم.

سردرد و بدن درد در کرونا ( توصيه هاي طب سنتی ایرانی )

سردرد و بدن درد در کرونا، توصیه هایی در طب سنتی ایرانی داریم.

علایم تنفسی در کرونا ( توصيه هاي طب سنتی ایرانی )

علایم تنفسی در کرونا شامل سرفه خشک ، سرفه خلط دار ، تنگی نفس و گلودر می شود که در این زمینه توصیه هایی در طب سنتی ایرانی داریم.

تب و ضعف در کرونا ( توصيه هاي طب سنتی ایرانی )

تب بیشتر از سه روز در هفته اول یا شروع مجدد تب بعد از قطع آن، نیاز به بررسی از نظر شروع سیر التهابی کووید یا عفونت ثانویه دارد.

افراد با مزاج گرم و خشک ( مزاج صفراوی ) چه غذاهایی را نباید مصرف کنند؟

افراد با مزاج گرم و خشک ( مزاج صفراوی ) سیر و پیاز و ادویه ­های تند و تیز غذاهای چرب و شیرین ،چای و نسکافه و قهوه ی زیاد برای این گروه  خیلی مناسب نیست.

افراد با مزاج سرد و تر ( مزاج بلغمی ) چه غذاهایی را نباید مصرف کنند؟

افراد با مزاج سرد و تر ( مزاج بلغی ) بهتر است از نوشیدن آب سرد، آب همراه یا بلافاصله بعد غذا، آب در نیمه شب یا صبح ناشتا خودداری شود.